Preocupați de Shhaideh, liderilor Opoziţiei le-a scăpat 'adevăratul subiect de scandal'

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 23-12-2016 09:15

Propunerea lui Liviu Dragnea pentru funcția de premier, Sevil Shaidehh, este comentată de jurnalistul Ion Cristoiu, pe blogul personal, care apreciază că „prin strategia secretomaniei, Liviu Dragnea a mai dat o lovitură”.

„În ciuda Statutului şi a realităţii, desemnarea premierului a revenit în exclusivitate lui Liviu Dragnea.
Pînă miercuri, 21 decembrie 2016, ora 11,30, cînd a avut loc conferinţa de presă de după consultările de la Cotroceni, nimeni din PSD n-a ştiut pe cine va propune partidul ca premier”, notează Ion Cristoiu.

Declarația care îl trădează pe Dragnea: 'Sevil Shhaideh va fi o înlocuitoare'

„Anunţul făcut de Liviu Dragnea a stîrnit un tărăboi uriaş pe scena publică. De la lideri de opinie pînă la lideri de partide, toţi şi-au exprimat stupefacţia faţă de această propunere”, precizează Cristoiu.

Jurnalistul și-a exprimat opinia privind propunerea lui Dragnea, precizând că de aceste lucruri trebuie să fie afectați doar electoratul care a votat PSD la alegerile parlamentare. „A susţine, cum văd că fac neisprăviţii de genul lui Plicuşor Ban că persoana n-are anvergură sau că e fina lui Liviu Dragnea sau că e musulmană mi se par simple exerciţii de dat cu părerea”

„Prin această propunere, mai precis prin strategia secretomaniei, Liviu Dragnea a mai dat o lovitură. Adversarii săi neisprăviţi politic, s-au năpustit să critice nominalizarea făcută de Liviu Dragnea. În aceeaşi zi, Liviu Dragnea a fost ales preşedinte al Camerei Deputaţilor, ocupaţi cu Sevil Shhaideh, liderilor Opoziţiei le-a scăpat adevăratul subiect de scandal: „Penalul” Liviu Dragnea e al treilea om în stat”, scrie Cristoiu.