Dinamoviștii vin cu vești noi despre situația lui Gnohere

Autor: Andrei Radu
Publicat: 25-12-2016 11:26

Situaţia lui Harlem Gnohere rămâne în continuare incertă. Atacantul francez refuză să-şi prelungească înţelegerea cu Dinamo şi în această iarnă intră în ultimele 6 luni de contract. "Bizonul" are o ofertă de la Steaua, iar roş-albii au stabilit preţul pentru un transfer imediat: 450.000 de euro.

Ioan Andone a anunţat, în EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport, că îl aşteaptă pe atacantul francez la reunirea echipei, pe 6 ianuarie.

"Cu Gnohere ştiţi şi dumneavoastră, are oferta de la Steaua, probabil, nu ştiu. El e în vacanţă, nu ne-a anunţat nimic. Mai are 6 luni de contract cu noi. El e jucătorul nostru, trebuie să se prezinte pe data de 6.

Citește și: S-a schimbat topul celor mai bine plătiți fotbaliști din lume: Cine l-a DETRONAT pe Messi

În caz că există oferta pentru el, o să fim consultaţi, are cine să se ocupe. Mie personal nu mi-a spus că are ofertă de la Steaua. Eu mi-aş dori să plece în afară, dacă nu ramâne la noi. Dinamo încă are nevoie de el, dar depinde ce îşi doreşte el", a declarat Andone, în EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport.

Sursele Digi Sport susţin că Dinamo este dispusă să-i dea drumul lui Gnohere la Steaua pentru suma de 450.000 de euro. Gigi Becali a tatonat terenul, cu prima ofertă de 250.000, dar este dispus să pluseze, pentru a-şi respecta o promisiune făcută încă din vară. Finanţatorul Stelei îl consideră pe "Bizon" un adevărat marcator şi, plus de asta, vrea să îi dea şi o lovitură marii rivale, care l-a învins fără drept de apel în ultimele două meciuri directe: 3-1 şi 4-1.

28 de ani are Gnohere

1,25 milioane de euro e cota de piaţă a lui Gnohere

6 goluri şi 3 pase decisive în 18 meciuri a reuşit Gnohere pentru Dinamo, în acest sezon