Pirus era pesedist?

Autor: Cristian Bodea
Publicat: 30-12-2016 18:03

Pentru un observator care nu înghite îngâmfarea lui Iohannis, dar nici nu se emoționează la vulpenia lui Dragnea, ”meciul premierului” s-a terminat cu o victorie à la Pirus pentru PSD. Or fi bătut ei armatele sasului, pe 11 decembrie, dar când au ajuns la duel unu la unu, l-a tăvălit Klaus pe Liviu de i-a sărit autocontrolul.

Cu toată majoritatea lor, pesediștii se bucură degeaba! ”Nenea” din Deal le-a luat mingea, dar acum ei sărbătoresc faptul că au primit-o înapoi. Serios? După ce i-a pus să facă flotări până le-au dat lacrimile de nervi? Și după ce le-a dat înapoi una dezumflată?

Să fim realiști, de Crăciunul acesta Klaus a primit cadou de la Santa o revanșă, iar PSD și-a luat porția de goluri. Pentru că meciul s-a terminat cu un umilitor 4-0! Asta fără să pun la socoteală și cele câteva autogoluri flagrante.

1. Sevil a fost respinsă, după ce a fost lăsată la copt peste sărbătoarea creștinilor, ca să provoace iritare cât mai multor români.

2. Dragnea a fost forțat la o desemnare nouă, după ce se îmbățoșase că ”Servil sau pleci!”.

3. Cu infatuatul ăsta mic, Iohannis a semnat joii decretul, dar i-a ținut la fiert peste noapte, în suc propriu.

4. Apoi,  vineri dimineață, l-a aruncat sec pe geamul limuzinei, ca pe o batistă în care tocmai și-a suflat nasul!

În fapt, PSD nu a câștigat nimic, nici un punct, a obținut doar ce avea dreptul deja. Dar asta numai după ce președintele a făcut mișto două săptămâni de toată vitejia lui Dragnea. Vorba lui Pirus: „Încă o victorie ca asta și suntem terminați”.

Și uite așa, trăirăm o mare minune de Crăciun: mutulică l-a ”făcut” pe șmecher. Da`, rău de tot.

Nu mai e nici teleormanizarea ce a fost...