Parlamentul a fost convocat în sesiune EXTRAORDINARĂ: când avem Guvern / UPDATE

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 03-01-2017 11:07
Actualizat: 03-01-2017 12:23

UPDATE

Preşedintele Camerei, Liviu Dragnea, "şi-a arătat disponibilitatea" organizării unei sesiuni extraordinare a Parlamentului în care să fie prezentat, de către premierul desemnat, Sorin Grindeanu, programul de guvernare, a anunţat marţi Marcel Ciolacu, secretar în Biroul permanent al acestui for legislativ.

El a amintit că o convocare a unei sesiuni extraordinare a plenului reunit poate fi făcută doar de către Birourile permanente reunite. "Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi-a arătat disponibilitatea pentru Biroul permanent reunit privind convocarea unei sesiuni extraordinare pentru prezentarea programului de guvernare de către primul-ministru desemnat. Biroul permanent reunit este convocat pentru astăzi, ora 17,00", a spus Ciolacu, anunţă Agerpres.

ŞTIREA INIŢIALĂ

 

Birourile Permanente ale Camerei Deputaților și Senatului convoacă o sesiune extraordinară, pentru a vota Guvernul Grindeanu.

Astăzi, de la ora 17.00 va avea loc ședința Birourilor Permanente Reunite, în cadrul căreia se va stabili programul zilei de 4 ianuarie, zi în care va fi votat Guvernul Grindeanu.

Pentru ziua de 4 ianuarie, de dimineață, vom avea audierile miniștrilor în Comisiile parlamentare, iar pentru ora 17.00 se anunță votul pentru noul Guvern.