Problemele se țin lanț de Monica Iacob Ridzi. Vestea proastă pe care a primit-o după gratii

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 08-01-2017 23:15

Condamnată la cinci ani de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu privind manifestările organizate, în 2009, de Ziua Tineretului, Monica Iacob Ridzi a primit o veste proastă după gratii. Ministerul Tineretului şi Sportului cere executarea silită a acesteia, şi asta pentru a se recupera prejudiciul din dosar, în valoare de 640.000 de euro, transmite România Tv.

Trump scandalizează din nou: Doar oamenii 'proşti' cred că este rău să avem o relaţie bună cu Rusia

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului Monica Iacob Ridzi a fost condamnată definitiv, în 2015, de ICCJ, la 5 ani de închisoare cu executare, pentru abuz în serviciu privind manifestările organizate în 2009 de Ziua Tineretului.

Liviu Dragnea, scrisoare către Parchetul General. Cere precizări legate de conflictul de interese

Monica Iacob Ridzi a fost trimisă în judecată în mai 2011 de procurorii DNA pentru săvârșirea mai multor infracțiuni: abuz în serviciu contra intereselor publice în formă calificată, fals intelectual în legătură cu fapte de corupție în formă continuată, participație improprie la infracțiunea de acces fără drept la un sistem informatic, săvârșită prin încălcarea măsurilor de securitate, participație improprie la infracțiunea de a modifica, șterge sau deteriora date informatice fără drept.