Zboruri ÎNTÂRZIATE pe aeroportul Henri Coandă din cauza ninsorii puternice

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 11-01-2017 09:57
Actualizat: 11-01-2017 09:58

Niciun avion nu a putut decola miercuri dimineaţă de pe aeroportul Henri Coandă după ora 6:00, din cauza ninsorii extrem de puternice, iar primul avion urma să decoleze în jurul orei 8:30, a declarat directorul de comunicare al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), Valentin Iordache.

În aceste condiții, Compania Naţionala Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a transmis presei un comunicat:

Dragnea dezvăluie ce s-ar fi putut face cu 10 miliarde lei, pierduţi pe drum de tehnocraţi

„Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, cu ninsoare şi vânt în rafale, care transportă zăpada la sol.

Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo. Se aterizează şi se decolează în deplină siguranţă. Unele zboruri au înregistrat întârzieri la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor.

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime şi sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti recomandă pasagerilor să îşi ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport.”

Potrivit datelor afişate pe site-ul aeroportului, la această oră aşteaptă să decoleze mai multe curse ale unor companii aeriene precum Wizz Air, Ryanair, Lufthansa, Tarom, Blue Air, KLM şi British Airways.