Înmormântare cu BODYGUARZI: Ce se va întâmpla la funerariile lui Dan Adamescu

Autor: Gabriel Zamfirescu, Redactor
Publicat: 27-01-2017 10:59
Actualizat: 27-01-2017 12:04

Scandalul din jurul morţii lui Dan Adamescu trece la un alt nivel. După ce apropiaţii miliardarului au acuzat procurorii şi judecătorii că l-au omorât, practic, pe Adamescu, acum totul ia o altă turnură. Adamescu a cerut în repetate rânduri să fie eliberat condiţionat pentru că este foarte bolnav, dar nu i s-a permis acest lucru.

Citeşte şi: Cum va fi vremea în finalul acestei săptămâni: Meteorologii anunţă temperaturi EXTREME

Acum, e din nou scandal în familia lui Adamescu. De această dată, conflictul cu autorităţile a trecut în plan secund. E război în interiorul familiei. Adamescu va avea la căpătâi, în timpul înmormântării, o armată de bodyguarzi. Conflictul dintre soţia sa, Carmen Adamescu, de care mogulul nu a apucat să divorţeze, şi familia lui Dan Adamescu este imens.

Citeşte şi: Ca-n filme: Ce conțineau, de fapt, geamantanele pe care SRI le-a dus în Parlament / FOTO

De altfel, a fost o lupta crâncenă între soție și fiul vitreg al fostului om de afaceri pe cine va organiza funeraliile. Institutul de Mecină Legală (IML) i-a recunoscut soției sale, Carmen Adamescu, dreptul de a ridica trupul neînsuflețit și a organiza funeraliile cuvenite. După această victorie, Carmen Adamescu a decis să organizeze funerariile cu ajutorul unei armate de bodyguarzi.