CNA critică dur televiziunea Digi 24: 'Nici urmă de echilibru'

Autor: Gabriel Zamfirescu, Redactor
Publicat: 07-02-2017 19:37
Actualizat: 07-02-2017 19:41

România trece printr-o perioadă extrem de zbuciumată. OUG 13 dată de Guvernul Sorin Grindeanu şi apoi abrogată a scos milioane de oameni în stradă. Nici măcar abrogarea acesteia nu i-a liniştit pe oameni. În acest 'joc' au intrat şi televiziunile de ştiri care au relatat zeci de ore din Piaţa Victoriei, dar şi din marile oraşe.

Citeşte şi: Adrian Năstase 'intră la rupere' la Klaus Iohannis: Mesaj și pentru susţinătorii şefului statului

Scandalurile s-au mutat acum din piaţă la Consiliul Naţional al Audiovizualului. Acolo, s-au adus acuzaţii extrem de dure. Digi 24 a fost luată în colimator. Propunerea de a invita reprezentantii televiziunilor pentru o discutie la CNA i-a apartinut Monicai Gubernat, care este de parere ca acum nicio televiziune nu mai respecta legea, conform ziare.com.

Citeşte şi: A treia zi consecutivă de proteste la Cotroceni: Se cere demisia lui Klaus Iohannis

Ea a facut trimitere si la felul in care au fost reflectate, in ultimele zile, protestele fata de ordonanta Guvernului. "Problemele sunt grave si ar trebui sa le discutam franc - de la publicitate la politica editoriala, despre lipsa impartialitatii, a echilibrului pe posturile considerate candva cele mai echilibrate si corecte", a declarat Monica Gubernat. "In acest moment niciun radiodifuzor nu mai respecta legea. Am ceva rezerve la B1 TV. In schimb, v-ati uitat la Digi? Nici urma de echilibru in studio, in ultima saptamana. Ei fiind candva un etalon, da?", a adaugat membrul CNA. Valentin Jucan, Dorina Rusu si Florin Gabrea au votat "impotriva" acestei initiative, mai spune sursa citată.