Marius Șumudică: Jucătorii Astrei sunt o minune a lumii și merită statuie

Autor: Gabriel Zamfirescu, Redactor
Publicat: 17-02-2017 22:42

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Marius Șumudică, a declarat miercuri, în cadrul conferinței de presă organizate înaintea meciului cu KRC Genk, din Europa League, că este incredibil ceea ce au realizat jucătorii campioanei României în ultimul an și jumătate, îi consideră o minune a lumii și crede că merită statuie.

''Este incredibil ce au putut să facă jucătorii Astrei în ultimul an și jumătate, este incredibil, este meritul lor sută la sută. Nu este meritul nimănui, nici al meu, nici al conducerii, nici al nimănui, meritul este al jucătorilor. Ce au realizat aici este incredibil, incredibil! Este a noua minune a lumii, și dacă Astra trece și de Genk, e a zecea minune a lumii, eu cred că trăiesc un vis'', a declarat Marius Șumudică, anunţă Agerpres.

El a spus că de un an și jumătate de când a venit la Giurgiu a trăit momente senzaționale, momente care te marchează și crede că firele de păr alb pe care le are sunt și de la Giurgiu. ''Cred că albiciosul ăsta, firele astea de păr albe sunt și de pe la Giurgiu, de un an jumate de când sunt la Giurgiu, de când sunt la Astra. Am trăit momente senzațional de frumoase, ceva extraordinar! Să te duci să bați Austria la Viena, să faci egal cu AS Roma, să scoți West Ham United de două ori, echipă care numai de la televiziune ia o sută și ceva de milioane de euro și dau pe transferuri 50 de milioane, este incredibil! Și pentru asta jucătorii mei chiar merită statuie, jucătorii Astrei merită statuie din toate punctele de vedere'', a încheiat Marius Șumudică.