MOARTE SUSPECTĂ în SUA: Ambasadorul Rusiei la ONU a murit la New York

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 20-02-2017 19:44
Actualizat: 20-02-2017 19:45

Ambasadorul Rusiei pe lângă Organizaţia Naţiunilor Unite, Vitali Ciurkin, a decedat luni la New York, a anunţat Ministerul de Externe rus, într-un comunicat preluat de Reuters.

Ministerul nu a oferit detalii despre circumstanţele decesului, însă precizează că Ciurkin a murit cu o zi înainte să împlinească 65 de ani şi le transmite condoleanţe rudelor diplomatului.

Citește și: Bill Gates lansează un avertisment FĂRĂ PRECEDENT: Vor muri zeci de milioane de oameni / VIDEO

Publicaţia New York Post notează, citând surse sub rezerva anonimatului, că Vitali Ciurkin a fost adus de urgenţă luni dimineaţa la un spital din Manhattan, din cauza unor probleme cardiace.

Ambasadorul lucra la reşedinţa sa când i s-a făcut rău, în jurul orei locale 09:30.

Citește și: ȘOC, ȘOC, ȘOC O profesoară și-a DECAPITAT iubitul, cu fierăstrăul, în timp ce făceau SEX / FOTO

La sosirea echipajului de salvare, diplomatul era inconştient şi i s-au făcut manevre de resuscitare. Starea sa era foarte gravă când a ajuns la spital, iar medicii nu i-au putut salva viaţa.

Potrivit CV-ului postat pe site-ul misiunii permanente a Rusiei la ONU, Vitali Ciurkin era ambasador în cadrul forului de la New York din 2006.

Citește și: Hugh Jackman are CANCER: Ce imagine a postat după o nouă terapie / FOTO

Anterior, fusese şeful misiunilor diplomatice ale Rusiei în Canada şi Belgia, precum şi trimisul special al Moscovei pe lângă NATO şi UE.