Prima întâlnire IMPRESIONANTĂ a lui Sorin Grindeanu: Cu cine a discutat, la Bruxelles / VIDEO

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 09-03-2017 16:46
Actualizat: 09-03-2017 17:18

Premierul Sorin Grindeanu a declarat joi, la Bruxelles, că s-a întâlnit cu preşedintele Franţei, Francois Hollande, cu care a avut o discuţie legată "şi de situaţia la zi a ceea ce este în România".

"Sunt lucruri ce ţin de discuţii care poate, de multe ori, sunt mai mult informale. (...) A fost o discuţie legată şi de situaţia la zi a ceea ce este în România. Am prezentat situaţia noastră, am apreciat sprijinul pe care Franţa ni-l acordă şi ni l-a acordat în toţi aceşti ani şi ne dorim întărirea parteneriatului pe care l-am avut şi îl avem cu Franţa", a afirmat premierul, scrie agerpres.ro.

Citește și: FOTO HOT Nicki Minaj și-a arătat sânii la un eveniment de modă la Paris

El a precizat că, în marja reuniunii PES, a avut discuţii şi cu premierul Italiei, premierul Cehiei, ministrul de externe al Luxemburgului, premierul Suediei.

"Au fost discuţii privind agenda bilaterală dintre ţările noastre cu cancelarul Austriei, precum şi ceea ce susţine fiecare dintre noi legat de politica comună a Comisiei Europene. În perioada imediat următoare, cu fiecare dintre dânşii, cu Austria, cu fiecare din aceste ţări, cu Italia, cu Suedia, cu toate celelalte, vom avea întâlniri bilaterale", a adăugat Grindeanu.