Franţa se pregătește de RĂZBOI CIVIL: Anunțul APOCALIPTIC făcut de Marine Le Pen

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 14-03-2017 21:26

Candidata extremei drepte la alegerile prezidenţiale din Franţa, Marine Le Pen, consideră că imigraţia masivă pe care a cunoscut-o Franţa în ultimii 40 de ani conturează acum 'perspectiva războiului civil', motiv pentru care ea doreşte o consultare naţională - nu un referendum - prin care francezii să-şi exprime opţiunile asupra condiţiilor de 'intrare, şedere şi de dobândire a naţionalităţii', relatează AFP şi publicaţia El Mundo.

'Situaţia a devenit incontrolabilă, pentru că an după an milioane de migranţi s-au stabilit în Franţa', a spus Marine Le Pen în timpul unei conferinţe pe această temă desfăşurată luni la Paris, scrie agerpres.ro.

Citește și: Emma Watson a pozat topless: Cum arată sânii lui Hermione din Harry Potter / FOTO HOT

'O parte şi-au recreat (în Franţa) comunitatea de origine şi trăiesc conform obiceiurilor şi legilor care nu sunt cele ale Franţei', iar 'în anii 2000 o parte a migranţilor şi copiii lor au început războiul împotriva Franţei', a continuat liderul Frontului Naţional (FN). 'De peste 40 de ani orice observator lucid şi obiectiv semnalează problema şi în faţa a tot mai multe intimidări şi agresiuni anti-franceze perspectiva războiului civil nu mai este o fantasmă', a continuat ea.

Marine Le Pen a criticat şi guvernele succesive de la Paris, despre care a spus că au 'cheltuit mii de miliarde de euro (...) în speranţa laşă că vor cumpăra pacea socială'. Dar ea a ţinut să menţioneze că nu imigraţia în sine este vinovată, ci globalizarea care a adus pierderea respectului faţă de 'popoare, religii, cultură şi civilizaţie, condamnate să se evapore şi să facă loc unei lumi reduse la pieţe'.

Citește și: Puterea rugăciunii Tatal Nostru înainte de masă: Rezultatul unui studiu de 10 ani făcut de un fizician rus

În consecinţă, candidata extremei drepte a pledat pentru instituirii unei 'politici a cetăţeniei', care va începe - dacă ea va fi aleasă preşedinte - cu 'o consultare naţională asupra unui subiect precis: condiţiile de intrare, şedere şi de dobândire a naţionalităţii'.

Această consultare naţională nu va fi un referendum, ci o 'dezbatere naţională', a precizat ulterior pentru AFP vicepreşedintele Frontului Naţional, Florian Philippot.

Citește și: Facebook a făcut anunțul: Cum îți poți pune steagul țării peste poza de profil

Totuşi, în intervenţia ei de luni, Marine Le Pen şi-a arătat aprecierea faţă de francezii care în al Doilea Război Mondial au salvat copii evrei ce ar fi riscat deportarea în timpul ocupaţiei naziste.