Liviu Dragnea, verdict necruțător: 'Sancțiune maximă' pentru deputatul Cătălin Rădulescu

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 18-03-2017 12:15

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Reşiţa, că este dispus să propună „sancţiunea maximă” pentru Cătălin Rădulescu şi că „e foarte puţin probabil să mai rămână coleg”, după ce deputatul a afirmat că are o mitralieră AKM pe care este pregătit s-o folosească, informează Mediafax.

INCREDIBIL Ce au găsit poliţiştii acasă la 'deputatul-mitralieră' Cătălin Rădulescu

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, vineri, la Reşiţa, dacă va fi luată vreo măsură în cazul lui Cătălin Rădulescu, iar acesta a răspuns că afirmaţiile sunt „de o gravitate foarte mare”.

„Nu putem să ne prefacem că declaraţiile lui au fost nişte glume sau că nu sunt importante. Am vorbit cu colegii mei, într-un termen rezonabil o să avem o întâlnire, când o să facem un comitet executiv doar pentru acest caz. Dar, din punctul meu de vedere, este foarte puţin probabil să mai rămână colegul nostru, cel puţin pentru o perioadă. Afirmaţiile sunt de o gravitate foarte mare, dincolo de glumă, dincolo de alte excese pe care le-a mai avut, să spui ca posesor legal de arme de foc că eşti dispus să le foloseşti, în primul rând nu ştiu dacă mai poate rămâne deţinător, nu e treaba mea, dar nu putem trece cu vederea şi eu sunt dispus să propun colegilor mei sancţiunea maximă”, a afirmat Liviu Dragnea, vineri, la Reşiţa, în cadrul unei conferinţe de presă la care au fost prezenţi şi premierul Sorin Grindeanu şi vicepremierul Seviil Shhaideh.