25 martie, Piaţa Universităţii, ora 18! Sandra Pralong NU la Cotroceni!

Autor: Ninel PEIA, Intelligence Consultant (deputat român 2012-2016)
Publicat: 20-03-2017 10:32

Afară cu Sandra Pralong de la Cotroceni!

Un sorosist dacă pleacă, hemoragia se va porni şi va dezinfecta România.

Un nou fenomen s-a instituit la Bucureşti: Frumoşii neobolşevici multiculturalişti ocupă Piaţa Victoriei de câte ori muşchii lor nu au altceva de făcut. Şi mai cer câte ceva, după cum vine depeşa de la centru. Păi dacă ei pot, noi de ce n-am putea? Noi, cei care credem că societatea civilă este manipulată ticălos de către sculele lui Soros din România. Spre deosebire de vuvuzelele cu cioc şi pleată multinaţională, noi vom fi mult mai modeşti. Pe scurt, ca să evităm să fie pusă în practică vechea zicală românească „peştele de la cap se-mpute” vă propun să cerem îndepărtarea consilierului prezidenţial Sandra Pralong, reprezentant special al lui George Soros, fostă şefă a Fundaţiei Soros pentru o societate deschisă, cea care voia să îi salveze, în 90, pe securiştii-criminali de la Timişoara şi care a reuşit să-i prostească pe preşedinţii Constantinescu, Băsescu şi Iohannis şi să se dea sfetnicul lor. Astfel, deconectându-l pe Klaus de la creierul lui Soros de la Bucureşti, poate vedem vreo zvâcnire de patriotism la Cotroceni. Apoi, dacă sorosiştii români au obţinut multe, ar trebui să obţinem şi noi ca madama să nu se mai ocupe de instigarea românilor de peste graniţe împotriva Ţării, cum o face dintotdeauna. Odată îndepărtată harpia, vom merge mai departe ca mai trimitem nişte sclavi de-ai lui Soros la plimbare şi din alte instituţii.  Haideţi, fraţilor, să exorcizăm Palatul Cotroceni  de cea care a declarat public că religia tâmpeşte, uitând că, în România, ea ne-a ţinut sufletele curate şi pe drumul cel drept al lui Cristos.

Aşadar, vă propun ca, sambătă 25 martie să ne adunăm, noi, toţi cei care simţim româneşte şi credem că putem fi patrioţi adevăraţi, îmbrăcaţi cernit, pentru că ne jelim Ţara, în Piaţa Universităţii, Piaţa Jertfei Revoluţiei, la ora 18. Aici, vom cere evacuarea Satanei de la Cotroceni. Apoi, vom pleca în pelerinaj chiar spre minunatul Palat Cotroceni, acum căzut sub ghearele hidrei sorosiste. Acolo, cu lumânări în mâini, să ne rugăm pentru sufletul Neamului, pentru iertarea păcatelor şi salvarea Ţării din puterea Întunericului. Ne vom ruga şi pentru iertarea sufletului Sandrei Pralong, dar o vom ruga să-şi mute mintea atee de lângă urechea lui Iohannis şi să i se facă milă de Poporul Român pe care o vom ruga să îl păgubească de părerile duhurilor care o bântuie zi şi noapte.

Să venim cu mic, cu mare, să ne facem auzită poziţia.

Cât să mai plătim din nimicul nostru monştri ca Pralong şi alte tentacule veninoase menite să ne secătuiască Neamul de speranţă, de dreptate şi de credinţa noastră cea dreaptă.

Pe 25 martie, la Universitate,cu lumânări şi inimi curate să ne rugăm pentru Ţară!

Pe 25 martie, la Universitate, pentru a alunga de la Cotroceni vipera lui Soros!

Cotrocenii trebuie exorcizaţi şi smulşi din gheara Întunericului!

Veniţi, fraţilor, să construim un zid de rugăciuni întru paza Neamului şi a Ţării!

Ninel PEIA

www.ninelpeia.ro