Daniel Constantin, CONTRE cu un MILIONAR, la Antena 3: O să îl dau în judecată, așa cum își dorește

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 21-03-2017 20:50

Au fost contre dure între ministrul Mediului, Daniel Constantin, și unul dintre cei mai cunoscuți milionari români, Adrian Porumboiu. Fostul mare arbitru l-a acuzat pe vicepremier că e ”un șpăgar ordinar”, iar Constantin l-a amenințat cu judecata, în direct la Antena 3.

”O să îl dau în judecată, așa cum își dorește. Sesizarea nu a plecat de la APIA, ci de la Curtea Europeană de Audit. Nu știu dacă a câștigat sau nu. M-a sunat și l-am invitat la Ministerul Agriculturii și i-am explicat de unde a plecat sesizarea. Dacă a câștigat, e un mare semn de întrebare. Caracterul domniei sale e mult sub ce ar trebui să aibă o persoană publică. Porumboiu e din Vaslui, de acolo de unde e Cristian David, un coleg de-al lui Tăriceanu. Mi se pare o coincidență prea mare. ”, a spus Daniel Constantin.

Citește și: O femeie a făcut SEX ÎN PARCARE, în văzul tuturor, cu un bărbat ajuns inconștient: A fost ARESTATĂ, iar explicațiile sunt HALUCINANTE / VIDEO

Replica a venit imediat de la Porumboiu.

”Mă așteptam să facă o asociere între mine și Obama, nu David. E un copil fără minte, fără judecată. Abia aștept să mă dea în judecată.”, a replicat Adrian Porumboiu.