Bogdan Diaconu își atacă fosta soție, pe marea gimnastă Maria Olaru, după ce au divorțat

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 22-03-2017 23:20
Actualizat: 23-03-2017 00:34

Cel mai important divorț al anului 2017 tocmai a avut loc. Marea campioană a gimnasticii mondiale, Maria Olaru, a decis să se despartă de cel care i-a dăruit un băiat, politicianul Bogdan Diaconu. Maria Olaru a vorbit despre motivele pentru care a pus capăt căsniciei. ”Avem idei diametral opuse, ireconciliabile, asupra principalelor valori morale în jurul cărora se coaglează o familie normală, onorabilă.”, a spus marea campioană olimpică și mondială.

Diaconu nu a rămas dator și a ieșit pe contraatac. El îi reproșează fostei soții momentul în care a ales să facă publică despărțirea lor.

Citește și: O femeie a făcut SEX ÎN PARCARE, în văzul tuturor, cu un bărbat ajuns inconștient: A fost ARESTATĂ, iar explicațiile sunt HALUCINANTE / VIDEO

”Nu îmi voi expune viața privată. Maria va rămâne mama copilului meu. M-a surprins anunțul Mariei de azi. Nu știu de ce a făcut-o abia azi. Putea să o facă a doua zi după divorțul de pe 27 februarie. Nu stiu de ce a ales ziua de azi. Nu fac speculații, dar nu înțeleg.”, a spus Bogdan Diaconu la B1 TV.