Dialog INCENDIAR cu Livia Stanciu în prim plan: 'Adevărul' despre numirea acesteia la ICCJ

Autor: Gabriel Zamfirescu, Redactor
Publicat: 05-04-2017 21:42

Scandal imens în direct la România TV pe tema numirii Liviei Stanciu la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Acuzaţiile Elenei Udrea cum că Stanciu ar fi ajuns la ICCJ după ce fostul parlamentar Mircea Toader i-ar fi făcut lobby chiar la Traian Băsescu, l-au scos din minţi pe liberal. Mi mult, Toader s-a enervat rău când a auzit acuzaţiile lui Udra

"Nu am fost şi nu sunt prieten cu doamna Stanciu. Nu am fost în viaţa mea la ei acasă. Am lucrat doar cu Andrei Stanciu. Totul a fost legat de muncă. Nu ştiu ce a făcut ca avocat sau procuror. Nici cu Băsescu nu sunt prieten. Sigur că îl cunosc. Nu am intervenit niciodată. Nu m-a întrebat nici Băsescu, nici Udrea, nimeni. Udrea mi-a spus că aşa şi-a adus ea aminte. Nişte aberaţii. I-am spus că dacă creează o asemenea dispută nu poate avea succes în justiţie. Credeţi că sunt eu aşa puternic să pun pile? Nu am nicio legătură cu numirea doamnei Livia Stanciu.", a spus Toader la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.

În dialog a intrat şi Mariana Rarinca, cea care a adus acuzaţii asemănătoare conform cărora Livia Stanciu ar avea legături cu familia Toader.

MARIANA RARINCA Aţi fost la înmormântarea domnului Stanciu?

MIRCEA TOADER Sigur. Nu ai voie să mergi la înmormânarea unui om?

MARIANA RARINCA Vorbeaţi la telefon cu el şi era indignat.

MIRCEA TOADER Am avut discuţii pe legea pavilionului, dar nu am discutat ce să facă în instanţă.

MARIANA RARINCA Vorbea cu dvs. la telefon.

MIRCEA TOADER Terminaţi cu povestea asta. Nu mă băgaţi pe mine. Întrebaţi-l pe Băsescu, nu pe mine. Eu cu Elena Urea nu am discutat niciodată nimic despre numirea Liviei Stanciu.