CExN al PSD a stabilit organizarea de alegeri în judeţele unde există conduceri interimare

Autor: Gabriel Zamfirescu, Redactor
Publicat: 06-04-2017 23:24

Comitetul Executiv Naţional al PSD a stabilit organizarea de alegeri în judeţele unde există conduceri interimare, a anunţat liderul partidului, Liviu Dragnea, într-o conferinţă de presă. "Am stabilit nişte date pentru organizarea unor alegeri în judeţele unde aveam conduceri interimare, între acestea fiind Botoşani, Iaşi, Brăila, Teleorman, Bucureşti, Suceava. De asemenea, am stabilit să înceapă reluarea procedurilor de completare a sistemului electronic cu datele membrilor de partid", a precizat Dragnea.

El a argumentat că, până acum, s-au înscris în sistem electronic peste 450.000 de membri, numărul acestora fiind mult mai mare. "Şi am rugat colegii să dea importanţă şi să finalizăm procesul în două trei luni. Premierul ne-a informat de decizia pe care a luat-o cu privire la organizarea alegerilor parţiale pentru calităţile unde au rămas locuri vacante", a explicat liderul PSD, conform Agerpres.

Întrebat dacă ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a fost criticat în şedinţă, Dragnea a negat. "Nu. Nu a fost pe ordinea de zi, nici n-a fost ridicat subiectul, probabil că sunt foarte mulţi mulţumiţi", a spus liderul PSD.