Tupeu de beizadea: Şi-a prezentat colecţia de modă într-un palat

Autor: Gabriel Zamfirescu, Redactor
Publicat: 16-04-2017 15:17

Tupeul beizadelelor din România pare a fi o adevărată glumă. Orice imagini cu copiii de bani gata prin cluburile din România pălesc în faţa a ceea ce veţi vedea acum. Are doar 18 ani, dar e fată de preşedinte şi îşi permite orice. Chiar şi propria prezentare de modă într-un palat. Şi nu orice palat, ci unul din Moscova.

Citeşte şi: Gigi Becali se dă de gol: 'Am vrut să fug din ţară ca să scap de puşcărie'

Fiica preşedintelui cecen Ramzan Kadirov şi-a prezentat prima colecţie de modă într-un fost palat al ţarilor Rusiei, informează Reuters. Aishat Kadirova, în vârstă de 18 de ani, a creat o colecţie somptuoasă, cu articole care sunt conforme cu normele vestimentare ale societăţii tradiţionale din Cecenia, o republică din Federaţia Rusă cu populaţie majoritar musulmană. Modelele aveau dezvelite doar chipurile şi mâinile.

Citeşte şi: Mesaj de ultimă oră al lui Klaus Iohannis: Ce le-a transmis şeful statului tuturor românilor / VIDEO

La prima ei prezentare de modă au fost prezente diverse personalităţi din industria modei moscovite, dar şi elite din Cecenia şi reprezentanţi ai unor ţări din Orientul Mijlociu - pe care casa de modă a fiicei preşedintelui cecen o consideră o piaţă tot mai interesantă pentru creaţiile sale.  Ulzana Zadulaieva, purtătoare de cuvânt a casei de modă, a dezvăluit pentru Reuters că ţinutele din această colecţie au început deja să fie expediate unor clienţi din Dubai, în Emiratele Arabe Unite. Ea spune că a fost contactată de persoane care au participat la show-ul de vineri seară şi care i-au cerut să organizeze prezentări similare în Abu Dhabi şi Bahrain, conform news.ro.

De asemenea, fiica preşedintelui cecen doreşte să deschidă în sistem de franciză mai multe magazine în Moscova şi Sankt Petersburg. Tatăl lui Aishat Kadirova este un fost luptător separatist devenit liderul pro-Kremlin din Cecenia. Asociaţiile pentru drepturile omului l-au acuzat că a coordonat o represiune dură împotriva opozanţilor lui politici. Ramzan Kadirov a negat însă aceste acuzaţii.