ALDE și-a RETRAS un membru din Guvern

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 25-04-2017 19:09

Dorin Corcheş, vicepreşedinte ALDE Bihor, a fost retras din funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) la solicitarea sa, se arată într-un comunicat al Alianţei Liberalilor şi Democraţilor.

"Retragerea lui Dorin Corcheş din funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a avut loc ca urmare a solicitării venite din partea domniei sale. Decizia domnului Corcheş a avut la bază o serie de considerente personale, printre care dorinţa acestuia de a fi mult mai prezent la nivelul judeţului Bihor, pentru a se putea concentra pe proiectul politic al ALDE în teritoriu, în vedere consolidării filialei judeţene", se arată în comunicat.

Citește și: Elton John e GRAV BOLNAV: Are o INFECȚIE BACTERIANĂ NECUNOSCUTĂ / VIDEO

Potrivit sursei citate, preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, şi-a declarat toată încrederea şi sprijinul pentru vicepreşedintele ALDE Bihor, exprimându-şi speranţa că Dorin Corcheş poate contribui la consolidarea filialei ALDE şi la îndeplinirea proiectului politic liberal la nivelul judeţului.

Dorin-Octavian Corcheş a fost eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), iar Claudiu-Sorin Roşu-Mareş a fost numit secretar de stat la MADR, prin două decizii ale premierului Sorin Grindeanu, care au fost publicate luni în Monitorul Oficial.