Liviu Dragnea joacă la rupere: mesaj pentru Kovesi

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 27-04-2017 16:48

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că doar cine are ceva de ascuns se teme ancheta comisiei parlamentare de anchetă pentru alegerile din 2009. Mesajul lui Dragnea este unul cu subînțeles pentru Laura Codruța Kovesi, cea care refuză să facă orice fel de declarații, de la momentul izbucnirii acestui scandal. De altfel, întreaga polemică publică pe acest subiect s-a iscat din cauza potențialului refuz al Laurei Codruța Kovesi de a se prezenta în fața comisiei de anchetă parlamentară.

Citește și: Liviu Dragnea, despre audierea șefei DNA în comisie: Kovesi nu este obsesia mea

”De ce există atâta rezistență privind înființarea comisiei parlamentare de anchetă pentru alegerile din 2009? De ce se discută atât dacă X sau Y ar trebui sau nu să vină la audierile acestei comisii? 
Eu zic că doar cei care se tem de ce s-ar putea afla se opun acestei comisii. Doar cei care au ceva de ascuns nu vor să vină în fața Parlamentului pentru a spune adevărul. Iar dacă e ceva de ascuns, atunci înseamnă că e ceva ilegal – pentru că cine a acționat legal nici nu se teme, nici nu are nimic de ascuns”, susține Liviu Dragnea.