Noua POLITICĂ a PNL: 'Cine critică va fi tras pe linie moartă'

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 27-04-2017 19:18
Actualizat: 27-04-2017 20:26

Noul preşedinte PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că, de acum înainte, liberalii brăileni care îşi vor mai ataca public colegii de partid, aşa cum s-a întâmplat în ultimul timp în şedinţele Consiliului Judeţean şi Consiliului Local Municipal, "vor fi traşi pe linie moartă".

"Dacă vom mai ajunge într-o situaţie de genul asta, dar eu nu cred că va fi cazul, colegii respectivi vor fi trecuţi oarecum pe linie moartă de către întreaga echipă. Nu va fi nevoie de sancţiuni. Cine face un pas lateral, îl face pe propria răspundere", a precizat Dănăilă, scrie agerpres.ro.

Citește și: Gigi Becali aruncă în stradă o femeie celebră: A dat-o-n judecată și îi ia casa

Liderul PNL a afirmat că toate proiectele de hotărâre vor fi analizate la partid, unde fiecare consilier va avea ocazia să îşi spună liber părerea, după care decizia politică luată va fi pusă în aplicare de toţi consilierii.

"Sunt convins că nu vor exista derapaje. Am discutat cu toată lumea şi fiecare dintre colegii mei a înţeles că este momentul în care trebuie să transmitem un mesaj clar, de unitate. Azi suntem uniţi, suntem împreună şi aşa vom rămâne până la sfârşitul acestui mandat", a completat Dănăilă.

Citește și: Un afacerist oltean a fost săltat de DIICOT după ce a pus mai multe tinere să se prostitueze

Alexandru Dănăilă, actual consilier judeţean, fost viceprimar şi fost preşedinte al organizaţiei municipale, are 34 de ani şi a fost ales sâmbătă, cu majoritate de voturi, în fruntea organizaţiei judeţene a PNL Brăila.