Proiect desprins din 'Game of Thrones': Ce vor putea păți MARII evazioniști

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 30-04-2017 21:31

O închisoare gigantică amplasată pe un vas, asemănătoare cu ,,închisoarea din cer'' prezentată în serialul Game of Thrones, a fost proiectată de către arhitecţi. Nava ar putea deţine 3.300 de prizonieri. Arhitecţii afirmă că proiectul a fost realizat pentru persoanele care au încercat să evite taxele prin intermediul companiilor offshore.

Nava denumită sugestiv Panama Papers  a fost proiectată de către arhitecţi pentru a fi închise persoanele care au încercat să evite taxele prin intermediul paradisurilor fiscale, relatează Mail Online.

Manifestații de AMPLOARE în Rusia împotriva lui Vladimir Putin: 'Ne-am săturat de el' / FOTO & VIDEO

Anul trecut, 11 milioane de documente financiare denumite Panama Papers au fost făcute publice. Documentele prezentau modul în care persoanele bogate ale lumii utilizau paradisurile fiscale pentru a-şi asunde averile. În prezent, arhitecţii au realizat un concept al unei închisori denumite Panama Papers.

Creatorii susţin că celulele neîngrădite ar putea fi construite din hârtie pentru a fi utilizate şi pe post de vele. Fiecare velă ar avea 350 de metri lungime şi 100 de metri înălţime. Fiecare celulă având un spaţiu de nouă metri pătraţi.