Caz șocant în Italia. O româncă și-a vândut bebelușul unei italience pentru 20 de mii de euro

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 29-04-2017 23:41
Actualizat: 30-04-2017 00:40

Un caz incredibil a ajuns în atenţia poliţiei din Italia, care a arestat trei persoane. O tânără a fost arestată de poliția din Roma după ce a vrut să-şi vândă copilul nou-născut pentru câteva zeci de mii de euro. Dupa gratii au ajuns și italianca, cea care urma să cumpere bebelușul, dar și un cetăţean marocan care a intermediat afacerea, informează B1 TV.

Pentru românca arestată de autorităţile din Italia totul are un preţ. Suma pe care a stabilit-o în schimbul propriului copil a fost de 20.000 de euro. Contra acestor bani, femeia a aranjat că imediat după naştere să-şi dea bebeluşul unei italience care în trecut pierduse două sarcini.

Klaus Iohannis s-a izbit de un REFUZ: 'N-am chef să ciocnesc șampanie cu pungași'

Ca să-și poată susţine povestea şi să-și păcăleasca rudele şi prietenii, italianca a purtat nouă luni o burtă falsă din latex.

Nebunie de 1 Mai! Fosta soție a lui Ilie Năstase, la un pas să fie bătută pe litoral

Ancheta poliţiei a pornit după ce femeia s-a dus la primăria oraşului unde locuieşte și a cerut informaţii despre înregistrarea unui copil născut acasă. În momentul în care nu s-a mai prezentat pentru a înregistra naşterea, funcţionarii au alertat oamenii legii.

Ce au descoperit polişitii pare desprins dintr-o telenovelă. Fetiţa născută de româncă era mulatră, iar italianca a înapoiat-o trei zile mai târziu, motivând că nu are cum să explice familiei culoarea bebeluşului. Copila a ajuns acum într-un centru de plasament.

Românca, femeia care trebuia să cumpere copilul şi intermediarul sunt acum după gratii şi riscă până la 12 ani de închisoare.