Gigi Becali și Dan Andronic, schimb de replici DURE: 'V-ați înțeles toți să o curățați pe Codruța'

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 05-05-2017 08:55
Actualizat: 05-05-2017 09:02

Replici acide între Gigi Becali și jurnalistul Dan Andronic în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”. În contextul dezvăluirilor despre alegerile prezidențiale din 2009, latifundiarul din Pipera a avut o interveție telefonică în cadrul căreia i-a reproșat lui Andronic că, alături de alte personaje importante de pe scena politică, ar încerca înlăturarea Laurei Codruța Kovesi.

`Părerea mea este că tu (Dan Andronic - n.r.) nu faci nimic împotriva lui Traian Băsescu, că tu ești un om loial lui. El n-are nimic de pierdut din acea întâlnire. Mandatul, chiar dacă e nelegitim, la revedere, e istorie, el n-are nimic de pierdut. Eu cred că țelul vostru și ținta lui și v-ați înțeles toți, și voi, și Gabi Oprea, și Iordănescu, și toată lumea ca să o curățați pe Codruța. Și ce ați zis: «Nu avem cum să o curățăm decât dacă dăm toți declarații despre ce s-a întâmplat în casă la Oprea»”, a spus Gigi Becali, la B1 Tv.

Gigi Becali face dezvăluiri EXPLOZIVE:cum a fost schimbat verdictul lui Adrian Năstase

Dan Andronic a intervenit imediat: „Domnul Becali, facem următorul experiment? Merg la detectorul de minciuni și îmi puneți întrebarea asta?”

„Bine, dacă ai spus așa te cred”, a fost reacția latifundiarului.