Dezvăluiri: Cine l-a ajutat pe Cristi Borcea SĂ IASĂ din închisoare - FOTO

Autor: Andrei Radu
Publicat: 22-05-2017 19:08

O prietenie legată în spatele gratiilor i-a adus lui Cristi Borcea ieșirea din închisoare! Fostul acționar din Ștefan cel Mare a fost angajat la firma unui cunoscut om de afaceri, coleg de celulă cu dinamovistul, care l-a ajutat astfel să iasă din închisoare cinci zile pe săptămână, pentru a ajunge la locul de muncă.

Potrivit Spynews.ro, Cristi Borcea a primit o mână de ajutor de la afaceristul constănțean de origine turcă Arikan Halil. Condamnat pentru rambursări ilegale de TVA, afaceristul din Constanța își ispășește pedeapsa în aceeași celulă cu Borcea. Între cei doi s-ar fi legat, în timp, o prietenie strânsă. Arikan Halil a obținut dreptul să lucreze în afara penitenciarului înaintea fostului om de fotbal după ce o firmă apropiată acestuia a solicitat forță de muncă de la Penitenciarul Jilava.

Citește și: Noi detalii despre starul din NBA reținut pe Otopeni: Ce mesaj a transmis la sosirea în SUA - FOTO

Ulterior, bărbatul l-ar fi ajutat și pe Cristi Borcea să se angajeze, alături de el, la societatea respectivă, astfel că, spun sursele noastre, în momentul de față, de luni până vineri, amândoi sunt scoși de personalul închisorii și duși la serviciu. Ca urmare a comportamentului ireproșabil pe care l-a manifestat în spatele gratiilor, Borcea a beneficiat și de alte facilități, între care, cea mai importantă a fost poate faptul că a primit permisie pentru a putea participa la botezul micuțului Milan.