Cum DEOSEBIM adevărata TELEMEA de Sibiu de falsurile de pe piață

Autor: Denisa Miron, Colaborator
Publicat: 25-05-2017 14:05
Actualizat: 25-05-2017 14:48

Vestită nu doar în ţară ci şi în afara graniţelor ei, telemeaua de Sibiu se face şi acum după reţete vechi, transmise în familiile de oieri din generaţie în generaţie. Gustul deosebit depinde de mai mulţi factori, de la compoziţia păşunilor unde sunt duse oile până la modul de preparare şi păstrare.

Mai mult sex duce automat la o relație mult mai fericită, nu? Cercetătorii au aflat ALTCEVA!

Cel mai mare duşman al dietei: Cafeaua şi laptele la micul dejun

Cu siguranţă, puţini sunt românii care nu au gustat, cel puţin o dată, din vestita telemea preparată în satele Mărginimii Sibiului.

Din Sibiu până al Bucureşti sau Constanţa şi chiar şi dincolo de graniţele ţării, preparatul oierilor de la Sibiu a devenit nu doar foarte cunoscut, ci şi extrem de căutat. Cunoscătorii spun că gustul e unic, şi că un consumator fidel îşi dă seama imediat dacă brânza pe care o gustă vine într-adevăr de la Sibiu sau e făcută în altă parte::::

DETALIILE ORIGINALULUI ȘI CUM DEOSEBIM FALSURILE///