S-a aflat: Ce a discutat Klaus Iohannis cu Donald Trump și ce i-a spus lui Emmanuel Macron

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 26-05-2017 00:20

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că le-a urat omologilor săi din Statele Unite ale Americii, Donald Trump, şi din Franţa, Emmanuel Macron, un călduros bun venit la NATO şi că i-a asigurat de sprijinul României.

"Chiar dacă nu a fost un summit NATO obişnuit, a avut o semnificaţie politică deosebită. Din punct de vedere politic, reuniunea de astăzi a fost prima întâlnire la nivel înalt a Alianţei la care au participat noul preşedinte al Statelor Unite şi noul preşedinte al Franţei. Le-am adresat un bun venit călduros la NATO şi i-am asigurat de tot sprijinul meu şi al României, care are parteneriate strategice solide cu ambele ţări", a spus Iohannis, după întâlnirea şefilor de stat şi de guvern din statele membre NATO care a avut loc la Bruxelles.

Citește și: Dezvăluire ŞOCANTĂ a mamei bătăușei din Oradea: A fost INTERNATĂ de nenumărate ori, nu este o boală ușoară

Preşedintele Klaus Iohannis a avut, joi, scurte discuţii cu lideri ai NATO, între care preşedintele SUA, Donald Trump, cancelarul german Angela Merkel şi premierul Canadei, Justin Trudeau, preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, şi premierul Belgiei, Charles Michel.