Ai senzația de oboseală? Cum te refaci rapid

Autor: Denisa Miron, Colaborator
Publicat: 29-05-2017 12:57
Actualizat: 29-05-2017 13:50

Cei mai multi dintre noi nu ne bucuram de nivelul de energie pe care ni l-am dori, iar acest lucru este confirmat de un studiu recent care a aratat ca 31% dintre adulti sufera de o oboseala atat de grava incat o considera principala cauza de disfunctionalitatea a intregului organism, vinovata de altfel si de aparitia unor serie de boli.

Intr-adevar, stilul de viata agitat este reteta perfecta pentru o criza de proportii cand vine vorba de rezervele de energie.

Motivele sunt numeroase, pornind in primul rand de la alimentatie, prin aceea ca o mare parte a vitaminelor, mineralelor si a altor nutrienti esentiali sunt distrusi prin procesarea alimentelor.

Apoi, reducerea perioadei de somn isi spune si ea cuvantul. Pana acum 135 de ani (cand au fost inventate becurile) se dormea in medie 9 ore pe noapte. Acum dormim mai putin de 7 ore, ceea ce inseamna o reducere a perioadei de odihna pentru corp cu 30%.

Cu toate acestea exista insa si vesti bune. Va puteti mari relativ usor resursele de energie, doar urmand aceste sfaturi. Veti constata cu uimire ca ele chiar functioneaza! ...

CITEȘTE MAI MULT AICI ///