IMAGINI ȘOCANTE Mai multe persoane AU MURIT după ce un tren a SPULBERAT o mașină / VIDEO

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 01-06-2017 15:42
Actualizat: 01-06-2017 17:48

UPDATE

Şoferiţa de 18 ani care a provocat accidentul de la halta Viişoara, în urma căruia atât ea, cât şi alţi trei tineri au decedat, obţinuse permisul de conducere în urmă cu o lună, potrivit datelor comunicate AGERPRES de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

Aceasta ar fi împlinit 19 ani săptămâna viitoare.

Citește și: STUDIU 40% dintre cei care navighează pe internet nu utilizează mijloace de apărare împotriva virusurilor

Printre victimele decedate se numără doi fraţi ai şoferiţei, o fetiţă de 14 ani şi un băiat de 19 ani, dar şi o altă rudă de-a acestora, în vârstă de 20 ani.

Singura supravieţuitoare a accidentului este tot o soră de-a şoferiţei, în vârstă de 12 ani, care a fost transportată cu un elicopter SMURD la Târgu Mureş.

Citește și: China a lansat prima sa navă spațială de marfă

UPDATE

Numărul victimelor decedate în accidentul produs joi în localitatea Viişoara din judeţul Bistriţa-Năsăud a ajuns la patru, după ce un tânăr de 22 ani, preluat în stop cardio-respirator de echipajele medicale, a murit la spital, potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Judeţean din Bistriţa, Mihaela Mastan.

Cea de-a cincea victimă, o fată de aproximativ 17 - 18 ani, a fost preluată în stare gravă de un elicopter SMURD şi va fi transportată la Centrul de traume de la Târgu Mureş.

Citește și: Denisa Manelista a revenit acasă: Ce i-au făcut medicii

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, a precizat pentru AGERPRES că la volanul maşinii lovite de un tren regio s-a aflat o şoferiţă începătoare, care a decedat în urma accidentului.

Aceasta ar fi împlinit săptămâna viitoare 19 ani.

Circulaţia feroviară în zona în care s-a produs accidentul este în continuare blocată.

Citește și: Biblia în versuri, o lucrare unică în țară, va putea ajunge la românii de pretutindeni

Știrea inițială

Circulaţia feroviară în zona în care s-a produs accidentul în urma căruia trei persoane au decedat, iar alte două se află în stop cardio-respirator este blocată la această oră, potrivit datelor comunicate AGERPRES de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

Accidentul s-a produs în halta Viişoara, la o trecere la nivel cu calea ferată semnalizată cu "Stop" şi crucea Sfântului Andrei.

Citește și: Acuzat că a adus-o pe Denisa Manelista în starea asta, impresarul cântăreței rupe tăcerea

Din primele date, maşina în care se aflau cele cinci victime a fost lovită de trenul Regio 14.012 care circula pe relaţia Bistriţa - Sărmăşel.

Se pare că femeia care se afla la volanul maşinii nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferată.

Maşina a fost târâtă aproximativ 150 - 200 metri.

Citește și: SCANDAL în Biserica Ortodoxă, la mănăstirea unde mai multe măicuțe au rămas însărcinate: Un călugăr a lăsat GRAVIDĂ o credincioasă / VIDEO

În urma impactului, trei persoane, două de sex feminin şi una de sex masculin, au decedat pe loc, iar alte două au fost găsite în stop cardio-respirator.

La locul accidentului au fost mobilizate o autospecială de descarcerare, două echipaje ale SMURD şi patru ambulanţe. S-a solicitat şi sprijinul unui elicopter SMURD.

Citește și: Decizia INCREDIBILĂ luată de călugărul care a lăsat GRAVIDĂ o enoriașă

De asemenea, la locul accidentului se află poliţişti de la Rutieră şi de la Transporturi Feroviare.