Soţia unei vedete PRO TV, de urgenţă la Tribunal: I-a supărat pe poliţişti

Autor: Cornel Dumitrescu
Publicat: 02-06-2017 18:17
Actualizat: 02-06-2017 19:18

Soţia unei vedete ProTV a comis-o grav de tot şi este chemată în faţa judecătorilor. Soţia lui Cabral i-a supărat pe poliţişti. Ce s-a întâmplat de fapt? Andreea Ibacka va ajunge să dea cu subsemnatul, în faţa judecătorilor, după ce a câştigat un proces cu Poliţia Rutieră, conform spynews.ro.

Citește și: Andreea Raicu, fără niciun pic de RUȘINE: A pozat GOALĂ, în public / VIDEO 18 +

Supărată pe agentul de circulaţie care a sancţionat-o toamna trecută, soţia lui Cabral Ibacka a deschis un proces, pe care l-a câştigat, recent. Poliţia Rutieră nu a primit prea bine vestea, aşa că a atacat imediat sentinţa, explicând că Adreea Ibacka trebuie să fie sancţionată, ca orice alt cetăţean, întrucât ar fi încălcat prevederile Codului Rutier. Astfel, blondina va fi obligată să se prezinte în faţa instanţei şi să demonstreze din nou că este nevinovată, conform sursei citate.

Citește și: Denisa Manelista a revenit acasă: Ce i-au făcut medicii

Într-un articol postat pe site-ul ei, Andreea mărturisea că adoră să calce pedala acceleraţiei şi explica faptul că a trăit clipe de neuitat la volanul unor bolizi, pe un circuit de Formula 1. "Valeleu, ar fi cazul sa constientizez ca m-am intors dintr-o calatorie de presa, virusata de niste motoare incredibil de puternice si de o tehnologie auto fabuloasa, pe care n-am sa le regasesc prea curand si la mine in garaj. Trecand peste faptul ca nici macar nu am unul. Un garaj, zic. (...) Unde mai pui ca am reusit sa iau suta in mai putin de 3 secunde si m-am bucurat de inertia care m-a lipit cu ceafa de tetiera ca un copil in mountain rousse? (...) In primul rand, n-am crezut vreodata c-o sa traiesc sa conduc un 911. Si totusi, am ajuns sa conduc un 911 pe circuit. (...) Atata adrenalina gramada nu experimentasem in viata mea… Ce nu mi-a placut? Vremea. Cineva ar fi putut da termostatul cu cateva grade mai sus. Poate in felul acesta, pe un asfalt uscat, as fi accelerat peste cei 200 km/ h atinsi pe circuit", explica Andreea.