Gabriela Firea aruncă BOMBA înainte de evaluarea lui Dragnea: 'Mi-aş dori o doamnă prim ministru'

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 11-06-2017 00:01

Gabriela Firea a declarat că nu îşi doreşte să devină premier, dar a precizat că şi-ar dori ca o femeie, fie din actualul Executiv, fie din grupul parlamentar al PSD să ajungă în postul de prim-ministru.

Firea a precizat că nu intenţionează să abandoneze mandatul de primar pentru o funcţie la vârful admnistraţiei centrale.

Gabriela Firea, un nou atac la adresa lui Sorin Grindeanu: 'Poate are un alt spate'

Gabriela Firea, reacție după ATACUL lui Victor Ponta: 'M-a durut'

„Nici în ce priveşte prezidenţialele, nici în ce priveşte preluarea mandatului de premier nu se pune în discuţie sub nicio formă. Sunt un om corect care vrea să-şi ducă la bun sfârşit activitatea”, a spus primarul Capitalei la România TV.

Gabriela Firea susţine că PSD nu duce lipsă de oameni capabili să preia funcţia de şef al Guvernului, însă ea ar prefera o femeie.

„Avem foarte mulţi colegi capabili, profesionişti, oneşti care pot să ocupe funcţia de prim-ministru. Eu mi-aş dori să fie tot o doamnă prim-ministru. Am mare încredere în capacitatea de muncă a femeilor, în loialitatea lor, în modalitatea în care ştiu să se organizeze şi în pragmatismul acestora. O femeie din actualul guvern sau din parlamentarii noştri... Mi-aş dori. Sunt sigur că am colabora foarte bine”, a mai spus Firea.