Alina Gorghiu, mesaj pentru cei din PSD: 'Hai cu moțiunea de cenzură!'

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 13-06-2017 20:10
Actualizat: 13-06-2017 21:24

Liviu Dragnea vrea să schimbe premierul, dar Sorin Grindeanu refuză să demisioneze. Din aceste motive, au început să apară zvonurile că PSD va depune o moțiune de cenzură împotriva propriului guvern, premieră în istoria partidului. Un prilej numai bun pentru adversari ca să îi ia peste picior pe social-democrații care se lăudau cu disciplina din partid.

Din PNL, fostul președinte al liberalilor, Alina Gorghiu, spune că de abia așteaptă moțiunea de cenzură a PSD.

Citește și: Minte de guvernanți: N-au internet, iar unii nu au nici energie electrică, dar statul îi OBLIGĂ să aibă POS-uri la magazine

”Hai cu moțiunea de cenzură!

Oameni buni, cei de la PSD sunt în noaptea minții! Adică penibilul nu are limite!!! Ce se întâmplă la ei e o fractură de logică politică, până la Dumnezeu și înapoi. Nu poți să susții de dimineață până seara că e genială guvernarea PSD și în același timp să vii să propui schimbarea Guvernului.

Citește și: Încă un VIOL ZGUDUIE România: O minoră a fost BATJOCORITĂ de doi tineri, care au răpit-o, sechestrat-o și abuzat-o SEXUAL

Eu nu am susținut acest guvern, PNL nu a susținut acest Guvern! PSD l-a susținut pe Grindeanu, PSD l-a votat la învestirea Guvernului, și NU, PNL, iar după 6 luni de zile vrea să-l demită fără să poată produce un argument logic și coerent în raport cu ceea ce reprezentanții PSD au susținut public despre actualul Guvern. E distracție mare la băieții ăștia, nu? Sau mult dispreț?

Singura modalitate legală de a-l demite pe Premier, dacă nu va fi convins să-și dea singur demisia este moțiunea de cenzură!

Deci, hai cu moțiunea! Așa ceva...”, e mesajul parlamentarei PNL.

Citește și: Ea e poștărița care a ascuns, în apartamentul său, DOUĂ TONE de scrisori nelivrate .