Ion Ţiriac, decizie NEAŞTEPTATĂ în scandalul iscat de Ilie Năstase

Autor: Alexandra-Maria Cioroianu
Publicat: 20-06-2017 10:53

Ion Țiriac, decizie neaşteptată în scandalul iscat de Ilie Năstase! Fostul tenismen cere audierea publică a lui Năstase, scrie ziarul Libertatea.

Omul de afaceri a pus la dispoziția publicului şi scrisorile pe care le-a trimis preşedintelui Federaţiei Internaţionale de Tenis, David Haggerty, dar și preşedintelui WTA, Steve Simon.

Totul vine în contextul mediatizării intense a reacțiilor acestor foruri în raport cu fostul tenismen Ilie Năstase, în prezent căpitan al echipei de Fed Cup a României.

Citeşte şi: Caz ŞOCANT la Bihor. Primar UDMR, acuzat că a luat PESTE 800 de şpăgi

 

Astfel, prin intermediul documentelor,  Țiriac solicită o audiere publică în cazul anchetei desfășurate de ITF cu privire la reacțiile lui Ilie Năstase din cadrul meciului Fed Cup România – Marea Britanie și prezentarea ulterioară catre mass-media a întregului dosar întocmit în acest sens.

Totodată, își anunță decizia de a suspenda acordarea trofeului Madrid Open, ca urmare a comentariilor publice agresive din partea WTA cu ocazia prezenței lui Năstase la festivitatea de decernare a trofeu, câștigat în acest an și în 2016 de către Simona Halep.

Citeşte şi: Schimbări FĂRĂ PRECEDENT la prețurile RCA. Cum sunt AFECTAŢI şoferii.