Preşedintele PNL Bucureşti, atac DUR după bilanţul Primarului Capitalei

Autor: Alexandra-Maria Cioroianu
Publicat: 23-06-2017 12:41

Liberalul Cristian Buşoi susţine că primul an de mandat al primarului general Gabriela Vrânceanu Firea s-a încheiat "fără absolut nicio direcţie pentru Bucureşti".

"Singurul câştig după un an de mandat cu doamna Firea este imaginea primarului de Las Fierbinţi: guralivă, incapabilă şi fără absolut nicio direcţie pentru Bucureşti. De când conduce Capitala, doamna primar Gabriela Firea: a băgat RADET în insolvenţă; a demis conducerea instituţiilor subordonate primăriei, ca să pună în loc politruci din Voluntari; a înfiinţat 21 de societăţi comerciale, care vor gestiona netransparent toate serviciile Primăriei; a decorat oraşul de Paşte şi a propus concursuri de răsplătire a celui mai frumos balcon; a găsit un logo total inutil pentru Capitală, care ulterior s-a dovedit a fi copiat; a organizat concerte cu note de plată piperate de Ziua Europei şi de Dragobete", a scris Buşoi pe Facebook.

Primarul general Gabriela Firea a prezentat, vineri, bilanţul primului an de mandat, în cadrul unui eveniment găzduit de Cinema Gloria, la care au fost prezenţi toţi primarii de sector, dar şi şapte miniştri.

Citeşte şi: Lista Gabrielei Firea: Cei șapte miniștri lăudați la bilanț.