Arnold Schwarzenegger, 'audiat' la Tribunalul București. Despre ce este vorba

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 24-06-2017 15:10
Actualizat: 24-06-2017 16:23

Judecătorii de la Tribunalul București au avut în față declarația celebrului Arnold Schwarzengger, într-un proces în care autorul român Lucian Ciuchiță l-a intentat mai multor producători de la Hollywood, informează Antena3.

Lucian Ciuchiţă este singurul scenarist european care a dat în judecată cinci studiouri de la Hollywood pentru că i-au plagiat un scenariu şi au realizat filmul Escape Plan, cu Arnold Schwarzenegger şi Sylvester Stallone.

Gabriela Firea, veste spectaculoasă pentru 16.000 de elevi bucureşteni: O săptămână GRATUIT la mare

Scriitorul solicită despăgubiri de milioane de euro, având de partea lui mai multe expertize realizate de specialiști în domeniu.
Procesul a debutat în aprilie 2014, iar la început nimeni nu-i dădea vreo șansa lui Ciuchiță. Când glumă s-a îngroșat, americanii au aruncat în joc „artileria grea”, o declarație semnată de însuși marele Schwarzengger. Lucian Ciuchiță acuză acum că aceștia s-au folosit la dosar de o scrisoare semnată de Arnold Schwarzenegger, care ar fi falsă.
Procesul se află în continuare pe rol la Tribunalul București. Următorul termen în acest proces va avea loc pe 4 iulie 2017.