Una caldă, alta rece pentru Halep înaintea debutului la Wimbeldon

Autor: Andrei Radu
Publicat: 03-07-2017 11:49

Simona Halep îşi începe azi, după ora 15.30, pe Eurosport, parcursul la Wimbledon împotriva unei jucătoare pregătită pe iarbă.

La 3 săptămâni de la finala pierdută la Roland Garros, numărul 2 mondial revine pe teren într-un alt turneu de Mare Şlem.

Vestea bună: ultima dată când a avut un French Open reuşit, în 2014, atingând de asemenea ultimul act, Simona şi-a prelungit forma bună şi la Wimbledon, oprindu-se doar în semifinale, anunță Adevărul.

Citește și: Simona Halep, ridicată ÎN SLĂVI de englezi: 'E ca o BALERINĂ'

Vestea proastă: pentru ediţia din acest an, Halep nu prea a avut meciuri în care să se acomodeze cu iarba. A renunţat la participarea la Birmingham pentru refacere fizică şi psihică după un sezon epuizant pe zgură. Iar la Eastbourne a adunat doar trei meciuri, înainte de a fi eliminată, în sferturi, de Wozniacki.

De partea cealaltă, Marina Erakovici (Noua Zeelandă, 129 WTA), adversara cu care Halep se va duela, în turul I, astăzi (după ora 15.30, Eurosport), a bifat 13 meciuri pe iarbă! Eliminată rapid în primele două turnee de Mare Şlem ale anului, chiar în turul I, Erakovici a avut timp suficient pentru a pregăti Wimbledon 2017. Iată parcursul ei după Roland Garros: