Victor Ciutacu și România TV au pierdut DEFINITIV procesul cu Lucian Isar. Reacția jurnalistului

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 06-07-2017 13:52

Jurnalistul Victor Ciutacu au pierdut definitiv procesul cu Lucian Isar, soțul fostului lider PNL Alina Gorghiu. În urma acestui proces, Ciutacu și România TV trebuie să-i plătească 5000 de lei lui Isar și să asigure transmisia pe postul România TV, timp de cinci zile, a deciziei judecătorești. De menționat însă că Lucian Isar ceruse daune morale de 100.000 de lei.

Citește și: Încă o lovitură pentru Kovesi din Parlament: când ajunge pe mâna procurorilor

Solutia pe scurt:

”Admite în parte cererea. Obligă pârâţii, în solidar, la plata către reclamant a sumei de 5.000 lei reprezentând daune morale. Obligă pârâta Ridzone Computers S.R.L. la plata către reclamant a sumei de 5.000 lei reprezentând daune morale. Obligă pârâţii să asigure redarea dispozitivului prezentei hotărâri pe postul România TV, în intervalul orar 22:00 – 23:00, în termen de 5 zile de la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri. Obligă pârâţii, în solidar, la plata către reclamant a sumei de 120 lei cu titlu de cheltuieli de judecată”, se arată în soluția instanței.

Jurnalistul Victor Ciutacu a reacționat pe pagina personală de Facebook și a explicat că îi este silă de ceea ce se întâmplă în justiție.

”N-am motivarea, sa comentez. In esenta, a ramas ca la fond. Ponta a zis ca Isar a cerut spaga, eu am dat pe post, pe mine m-a condamnat. Ca de ce am zis cat. Isar nu s-a prezentat la recurs, nici macar prin avocat, nu a facut nici aparare scrisa. Pare sa fi fost mai convingator in absenta. Asa-mi trebuie, daca m-a mancat in cur sa respect onorata instanta. Mi-e sila, am la fel de putina (spre deloc) incredere in justitie ca si atunci cand am castigat procesele cu Nasul sau cu Sorina, dar Isar sa stea pasnic, o sa-si ia banii”, susține Victor Ciutacu.