Veşti imense pentru Traian Băsescu: Ce a decis fratele său din puşcărie

Autor: Cornel Dumitrescu
Publicat: 09-07-2017 15:16

Veşti imense pentru fostul preşedinte al României, Traian Băsescu. Fratele său, Mircea Băsescu ar putea scăpa de puşcărie foarte curând. Acesta a făcut o nouă cerere de eliberare condiționată, care va fi judecată miercuri, pe 12 iulie.

Citește și: Anunţ APOCALIPTIC pentru Laura Codruţa Kovesi: Când va pleca din fruntea DNA

Este cea de-a treia cerere de eliberare condiționată pe care o face Mircea Băsescu. Cererea va fi judecată, miercuri, la Judecătoria Medgidia. A mai fost o cerere, la care această instanță i-a dat câștig de cauză. Mircea Băsescu se va prezenta în fața judecătorilor și le va spune cel mai probabil că a îndeplinit toate criterile necesare și a săvârșit un an de închisoare din condamnarea de patru ani, anunţă Antena 3.

Citește și: Scandal la nivel înalt la summitul G-20: Ce a anunţat Angela Merkel după întâlnirea cu Recep Erdogan

Mircea Băsescu a fost condamnat definitiv, în iunie 2016, de Curtea de Apel Constanţa, la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, în dosarul în care a fost judecat pentru că ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni pe lângă magistraţi pentru soluţionarea unui proces care îl viza pe Sandu Anghel. Instanţa a păstrat astfel decizia dată iniţial de Tribunalul Constanţa, în ianuarie 2016. În acelaşi dosar, Marian Căpăţână a primit trei ani de închisoare cu executare pentru complicitate la trafic de influenţă, mai spune sursa citată.