Fost director în Ministerul Justiţiei, atac FURIBUND la adresa lui Dragnea: 'V-aţi măsurat nivelul de CURAJ?'

Autor: Alexandra-Maria Cioroianu
Publicat: 11-07-2017 11:58
Actualizat: 11-07-2017 19:45

Fost director în Ministerul Justiţiei, Ingrid Mocanu a lansat un atac dur la adresa preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. Mocanu mărturiseşte că este indignată de faptul că politicianul nu vorrbeste despre "adevăratele probleme din justiţie", implicit, spune ea, despre Laura Codruţa Kovesi.

 

"Am tot tacut sa vad ce se intampla in cele din urma cu discursul lui Dragnea. Nimic nu s-a intamplat. Adica o tine pe a lui: Soros si Rise Project sunt vinovati pentru toate problemele noastre din justitie... si ale lui. Si mai zice ca a facut "pace" cu Iohannis si ca nemernicul nu s-a tinut de cuvant.

Nicio propozitie despre Codrutza... Nici nu are curaj sa ii pronunte numele "faraoancei" (vorba lui M. Badea).

Pai problema, domnule Dragnea, nu este la RP - ei sunt o entitate privata care poate scrie ce vrea si cand vrea "muschiul" ei. Si nici la Soros... ala nici nu stie cine sunteti, zau .

Problema este intr-un singur loc, spre groaza dvs. : la DNA si la Codrutza. De ce? Pai exista 2 variante:

1. Fie ati comis faptele alea cu TelDrum (desi nu cred ca trebuia sa fiti demult la Mititica) si atunci mergeti acasa, faceti bagajelele si predati-va!

2. Fie nu le-ati comis (varianta plauzibila) si atunci e si mai grav: daca dvs, cel mai puternic om in stat sunteti pasibil de a fi victima unei asemenea individe, noi, restul, ce sa mai zicem?

Oare nu ar fi cazul sa faceti ceva sa nu mai existe asa ceva in Romania? Eu cred ca DA. Daca NU, mergeti acasa ca vrea lumea (de dl. Plesoianu ati auzit in ultima vreme?)

V-ati masurat in ultima perioada nivelul de CURAJ?", a scris Ingrid Mocanu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: BNR, AVERTISMENT pentru români: 'Ar putea urma măsuri dure pentru populație' .