O nouă LOVITURĂ pentru Ilie Năstase! Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al soţiei sale, Brigitte

Autor: Alexandra-Maria Cioroianu
Publicat: 12-07-2017 15:49

După loviturile primite din partea federaţiilor de tenis în urma scandalului monstru făcut la Fed Cup, Ilie Năstase primeşte o nouă veste bombă. Soţia sa, Brigitte a anunțat că a decis să divorțeze.  Motivul invocat de vedetă? Faptul că fosta soţie a tenismenului, Amalia, ridică multe pretenţii. Anunţul a fost făcut de Brigitte Năstase pe pagina ei de Facebook.

"Astazi, 12 iulie , anunt oficial divortul de Ilie. Nu pentru ca m-a inselat. Pentru ca m-am saturat de nesimtirile fostei sotii. De faptul ca non-stop isi foloseste copiii sa ii ceara lui Ilie tot felul de lucruri, de aceasta data, o masina noua. I-am dat un mini cooper, cu 30.000 km la bord, si a facut un scandal monstru. Vreau sa intelegeti faptul ca anul trecut sotul meu i-a mai dat acestei dudui 1.200.000 €, iar in fiecare an peste 300.000 €, in conditiile in care eu imi rupeam spatele cu bitum si tot felul de lucrari de santier pentru cativa banuti. Eu nu am primit NICIODATA de la Ilie vreo masina", a anunţat Brigitte pe pagina de Facebook.

Zvonuri despre o ruptură în cuplul Brigitte-Ilie Năstase există de luni bune, după ce Ilie Năstase a fost surprins de soţia sa în compania unei alte femei.

Căsătoria lui Ilie Năstase cu Brigitte Sfăt este a patra pentru fostul jucător de tenis. Cei doi formează un cuplu din 2010 şi s-au căsătorit în 2013.

Citeşte şi: Raport DEVASTATOR al Curţii de Conturi. România, pe ULTIMUL loc în UE la investiţii în sănătate .