Ana Maria Pătru i-ar fi denunțat pe Liviu Dragnea și pe Elena Udrea / Presă

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 12-07-2017 17:09

Scandalurile în care este implicată Ana Maria Pătru nu mai iau sfârșit. După ultimele declarații făcute de aceasta despre cum ar fi fost obligată să facă denunțuri împotriva lui Liviu Dragnea, Victor Ponta și Sebastian Ghiță, publicația Curentul dezvăluie, într-un articol intitulat ”Ce nu a declarat Ana Maria Pătru în interviuri: i-a denunțat pe Liviu Dragnea și pe prietena ei Elena Udrea la DNA Ploiești”, că ”Ana Maria Pătru a scris denunțuri peste denunțuri încercând să-și ușureze situația juridică după ce procurorii i-au găsit în casă documente de cumpărături în valoare totală de 857.607,42 EURO, ea și soțul având venituri totale în perioada în care fuseseră făcute cheltuielile de doar 346.000 de EURO bani din care au mai și trăit”.

Citește și: Veste de ultimă oră pentru Victor Ponta! Ce s-a întâmplat

Iată și denunțurile făcute deja de Ana Maria Pătru, potrivit publicației amintite. ”Primul denunț al Anei-Maria Pătru despre care au relatat jurnaliștii este chiar unul făcut împotriva lui Sebastian Ghiță. Procurorii DNA Ploieşti au demarat o anchetă la Consiliul Concurenţei, ca urmare a unui denunţ făcut de Ana Maria Pătru, fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente, au declarat pentru Mediafax surse apropiate anchetei. Pe 16 mai, procurorii DNA au făcut percheziţii la Consiliul Concurenţei în dosar fiind începută urmărirea penală faţă de fapte de corupţie. Suspiciunea este legată tocmai de modul în care Consiliul Concurenţei face verificările în legătură cu licitaţia din 2008 la care au participat Teamnet, Siveco, IBM și Intrarom. Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Curentul, că denunțul Anei Maria Pătru l-a vizat chiar pe președintele Consiliului Concurenței, Bogdan Chirițoiu, a cărui locuință a fost, de asemenea, percheziționată în căutarea de indicii privind șpaga pe care Ana Maria Pătru susține, în denunțul său, că ar fi împărțit-o cu acesta.

Citește și: Ce super mașină conduce Simona Halep! Valoarea impresionantă a acesteia

Un alt denunț l-a făcut Ana Maria Pătru împotriva Elenei Udrea, căreia susține că i-ar fi dus o mită de la un om de afaceri, după modelul în care Udrea deja a luat 6 ani cu executare.
Al treilea denunț și cel mai important este cel făcut împotriva lui Liviu Dragnea, despre care Pătru spune că în calitatea sa de președinte AEP l-a ajutat să obțină rambursări de fonduri cheltuite în campania electorală pentru alegerile locale din 2016 pentru PSD deși sumele nu ar fi fost eligibile.
După ce a fost mutată din arestul preventiv în cel la domiciliu, Ana Maria Pătru a povestit unor apropiați care au și înregistrat-o că Liviu Dragnea i-a trimis o importantă sumă de bani printr-un senator PSD”.

Citește și: Veste proastă de la Dacia! Ce decizie importantă a luat compania

STIRIPESURSE.RO a publicat în aprilie scrisoarea pe care Ana Maria Pătru i-a trimis-o Irinei Socol din pușcărie prin care îi cerea sume de bani de ordinul a sute de mii de euro, pe care fosta șefă a AEP i-ar fi împrumutat de la cămătari. Pentru ajutorul pe care Irina Socol ar fi urmat să i-l acorde, fosta şefă a AEP promitea recuperarea înmiită a banilor și acces la „relațiile sus-puse pe care le are încă”.

Citește și: Încă o bombă sexy în Guvern! Fără număr să fie că doar sunt pe banii noștri .