Marius Lăcătuș cere ca Steaua să nu fie înscrisă într-o ligă inferioară: 'Steaua nu poate să joace la un nivel inferior'

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 17-07-2017 17:26

Steaua Armatei s-a reunit azi și a susținut un antrenament oficial, sub comanda antrenorului Ion Ion și în prezența a aproximativ 1.000 de fani.

Marius Lăcătuș, directorul tehnic al clubului, a vorbit despre Steaua și despre înscrierea echipei în Liga a 4-a sau a 5-a, scrie gsp.ro.

"Indiferent de unde va pleca echipa este bine că avem suporterii lângă noi și că avem sprijin din cadrul clubului și din partea Ministerului.

Sigur, dacă întrăm în Liga a 5-a poate ar fi un an pierdut, dar nu suntem noi cei care hotărâm. Din ce ştiu eu Comitetul Executiv la AMFB e pe 20 august. Atunci vom afla în ce Ligă ne vom înscrie, în funcție de regulamente.

Mă așteptam ca fanii să vină azi. Nu mă îndoiesc că vor fi mereu alături. Acum rămâne să ajungem cât de repede în ligile superioare, acolo unde ne este locul. O echipă cu numele Steaua și cu tradiția acestui club nu poate să joace la un nivel inferior", a declarat Lăcătuș azi.

"Avem acum 25 de jucători. Sigur că nu vor rămâne toţi. În această săptămână sper să finalizăm lotul care va pleca în primul stagiu de pregătire de la Cheile Grădiştei, care va începe duminică.", a spus Marius Lăcătuș la TV Digi Sport