PROTEST în noapte: Ultrașii Rapidului au manifestat în fața Primăriei Sectorului 1! Mesaje DURE către Dragnea și Firea - FOTO

Autor: Andrei Radu
Publicat: 20-07-2017 11:29
Actualizat: 20-07-2017 12:26

La puțin timp după ce Primăria Sectorului 1 a anunțat că a preluat brand-ul Rapid, o parte a galeriei giuleștenilor s-a prezentat în cursul serii de miercuri în fața Primăriei Sectorului 1, unde au afișat mai multe mesaje în care își demonstrau nemulțumirea. "Rapid e o stare de spirit, nu o unealtă de partid!", a fost unul dintre mesajele ultrașilor rapidiști.

”Vrem RAPIDUL înapoi, dar n-o să ne mânjim şi noi!”, ”RAPID este vechea şcoală. N-are nevoie de asistenţă socială!”, ”FIRE-Ați ai dreacu CU PLANURILE VOASTRE” sau ”Un strigăt din Vechea Troie! Nu din Teleorman!” au fost mesajele afișate de suporterii giuleșteni de la Tribuna a doua miercuri seară în fața Primăriei Sectorului 1. Decizia lor vine după ce în cursul zilei de ieri autorităţile locale au primit dreptul de a folosi atât sigla, culorile cât și denumirea triplei campioane a României.

Citește și: Simona Halep s-a SUCIT: Când revine în circuitul WTA

”Primăria a făcut solicitarea pentru acordul de folosire a numelui Rapid, iar principalii creditorii au fost de acord. E vorba de societatea domnului Moraru şi de ANAF. Până la urmă este un câştig pe care-l obţin creditorii în această perioadă, 5.000 de euro pe lună pentru folosirea numelui Rapid, a culorilor şi a siglei”, a declarat Mihai Florea, lichidatorul judiciar al FC Rapid SA pentru Digi Sport. Primăria Sectorului 1 a ajuns la un consens cu Mişcarea Feroviară, promovată ca şi AFC Rapid în Liga a IV-a şi până pe 18 august trebuie să pregătească dosarul cu toate documentele pentru aprobarea pe care AMFB trebuie să o dea unei echipe cu numele Rapid în acest eşalon. Noua administraţie a echipei va solicita Comisiei de Disciplină de la AMFB să interzică participarea în competiţie unei alte grupări care să poarte numele Rapid. Primăria le-a solicitat celor de la AFC Rapid să participe la noul proiect, însă aceştia au pus condiţii inacceptabile şi deocamdată sunt daţi deoparte.