Traian Băsescu anunță vremuri NEGRE pentru Liviu Dragnea: A vândut partidul și președinția, va avea SURPRIZE cu Tudose

Autor: Cristi Șelaru
Publicat: 21-07-2017 06:14

Fostul preşedinte Traian Băsescu, senator PMP, susţine că liderul PSD, Liviu Dragnea, ar putea să aibă surprize în partid din partea premierului Mihai Tudose, deoarece acesta chiar dacă "nu-l ajută carisma", "are colţii destul de ascuţiţi".

"Am văzut că fost primit destul de prost (Mihai Tudose, n.red.) şi nu neapărat pe chestiunea plagiatului, ci pe felul lui de a fi, că nu s-ar pricepe la nimic. Eu mă tem că are colţii destul de ascuţiţi Mihai Tudose şi s-ar putea să aibă surprize Dragnea, mai mari decât la Grindeanu, pentru că Tudose deja, la cât m-am uitat la el, nu pare a fi dispus să implementeze aberaţiile economice din capul lui Dragnea şi cred că va fi un premier care are o limită în a suporta tutela lui Dragnea, care nu înţelege că e total ridicol vrând să anunţe el ce ar trebui să anunţe primul ministru, pe urmă îl chemi pe primul ministru la ordine, la analize săptămânale. Eu i-aş cam da flit lui Dragnea, deja e atât de compromis programul anunţat de el", a declarat senatorul PMP, Traian Băsescu, joi seara, la postul de televiziune B1 TV.

Citește și: Veste proastă pentru bugetari! Ce ordonanță pregătește Guvernul Tudose

În opinia fostului şef al statului, pe Tudose "nu-l ajută carisma", el "vorbeşte simplu, nesofisticat, ca de la Brăila", însă are o autoritate care se va transfera de la nivelul Guvernului şi în partid.

"Nu aşteaptă aprobare de la Dragnea să plesnească pe careva, ci îl plesneşte el din proprie iniţiativă", a comentat Băsescu referindu-se la faptul că premierul Tudose i-a criticat pe unii membri ai Executivului, în momentele când jurnaliştii sunt invitaţi la începutul şedinţelor de guvern.

Citește și: I-a scos din sărite! Marele hit al verii ‘Despacito’ a fost interzis

Pe de altă parte, întrebat dacă Mihai Tudose ar putea fi unul dintre candidaţii luaţi în calcul de PSD pentru alegerile prezidenţiale din 2019, Traian Băsescu a spus că social-democraţii nu au candidat pentru viitoarele prezidenţiale deoarece "au vândut Preşedinţia lui Iohannis".

"Dragnea este vânzătorul, a vândut şi partidul, şi Preşedinţia", a mai afirmat fostul preşedinte.

Citește și: Cioloș e pe val! Platforma România 100 anunță o mișcare bombă .