Actor român celebru se implică în SCANDALUL vaccinurilor: 'E ceva fanatic'

Autor: Alexandra-Maria Cioroianu
Publicat: 26-07-2017 07:14

"Vaccinul salvează vieţi dacă autorităţile spun adevărul despre rezervele de doze", crede actorul Victor Rebengiuc. Invitat la Digi24, celebrul actor a explicat de ce s-a implicat în campania pro-imunizare, dar şi ce l-a revoltat.

Citeşte şi: Alertă la baza Kogălniceanu: un avion, trimis să INTERCEPTEZE bombardiere RUSEŞTI

Rebengiuc susţine că unii părinţi îşi pun în pericol copiii, prin refuzul lor de a-i vaccina.

"Cum îi explicaţi unei mame că vaccinurile nu produc autism? (...) Eu sunt vaccinat. Dacă nu mă vaccinam, cine ştie ce se întâmpla cu mine? N-au decât să rişte, dar e păcat pentru viaţa unui copil. E ceva fanatic. Am avut o discuţie cu cineva. Era fanatic. Păi medicii sunt nebuni, fabricile de medicamente îşi pot permite să omoare oamenii cu vaccinurile? Nu poți să crezi aşa ceva, e fanatism, e inexplicabil. (...) Ar fi bine să nu rişte, dar în România suntem în situația de a nu avea vaccinuri.", a mărturisit Victor Rebengiuc.

Pe de altă parte, marele actor susţine că şi atitudinea autorităţilor îl revoltă.

"Ce putem să facem? Să mergem în străinătate. Evident că mă revoltă lipsa asta de interes faţă de copii, minciunile care se spun. Avem vaccinuri, avem de toate şi nu e aşa. Suntem mințiți.", conchide Rebengiuc.

Citeşte şi: Boala care UCIDE un român la fiecare trei minute. Afecţiunile care pun România pe locul 1 al statisticii negre a UE .