Iubita lui Boureanu, PRIMELE declaraţii după decizia judecătorilor: 'Vor să-l dea drept EXEMPLU'

Autor: Alexandra-Maria Cioroianu
Publicat: 27-07-2017 06:47

Iubita fostului politician, Cristian Boureanu, este în lacrimi după ce judecătorii au decis să respingă cererea de eliberare depusă de Boureanu. Tânăra este cu atât mai supărată cu cât este a doua cerere pe care magistraţii o refuză, fiind nevoită, astfel, să amâne din nou nunta cu Cristi Boureanu, scrie Spynews.

"Nu pot să cred, nu pot să înțeleg. E clar că vor să îl dea un exemplu, nu înțeleg de ce sunt atât de duri cu el", a declarat, plângând, Laura Dincă.

Citeşte şi: Scandal URIAŞ în şedinţa Consiliului Local al Sectorului 1. De ce au PĂRĂSIT sala consilierii USR şi PNL

În seara zilei de 8 iunie Cristi Boureanu a iscat un scandal de proporții cu oamenii legii, după ce fostul parlamentar a lovit în zona inghinală și i-a prins mâna în portiera mașinii unui polițist care, apoi, l-a făcut KO cu un pumn plasat în maxilar.

Fostul deputat se află în arest pentru 30 de zile şi riscă o pedeapsă de 3 ani de închisoare.

Între timp însă, polițistul care l-a pocnit atât de tare pe Cristian Boureanu face obiectul unei cercetări disciplinare și, în plus, are deschis și un dosar penal pentru faptele sale.

Citeşte şi: Fost lider PSD, declaraţii BOMBĂ la Tribunal: 'A început să-mi placă cuvântul puşcărie. Dacă mai fac un an-doi, nu înnebuneşte nimeni.' .