Mesajul Simonei Halep pentru Karolina Pliskova: 'Înseamnă foarte mult'

Autor: Cornel Dumitrescu
Publicat: 08-08-2017 17:04

Simona Halep i-a transmis un mesaj superb Karolinei Pliskova, dupa ce jucatoarea din Cehia a profitat de pasii gresiti ai romancei si a urcat pe primul loc in clasamentul WTA. Sportiva noastra a felicitat-o pe Pliskova si a afirmat ca jucatoarea din Cehia merita sa fie pe primul loc.

"Sa fii capabila sa ajungi numarul 1 in lume inseamna foarte mult. Eu nu stiu cum este. Chiar vreau sa o felicit pe Karolina Pliskova deoarece este incredibil ce a reusit. Din punctul meu de vedere, merita sa fie prima in lume deoarece a castigat cateva trofee si a disputat finala de la US Open", a spus Simona Halep, citata de site-ul oficial al WTA.

Intrebata daca se vede pe primul loc WTA intr-o zi, Simona a mentionat ca nu se mai gandeste la acest lucru. "Sper sa ajung si eu prima in lume intr-o zi, dar nu vreau sa ma gandesc la asta. Daca se va intampla, voi fi cea mai fericita persoana, insa mai trebuie sa muncesc din greu", a adaugat Simona.

Simona a avut doua sanse de a urca pe primul loc WTA in acest an, la Roland Garros si Wimbledon, dar a fost invinsa de Jelena Ostapenko si Johanna Konta, conform ziare.com. Acum, Simona mai poate spera sa urce pe primul loc abia la turneul de la Cincinnati.