Fost fundaş al Barcelonei, investigat pentru trafic de droguri în Mexic

Autor: Cornel Dumitrescu
Publicat: 09-08-2017 23:31

Departamentul de Trezorerie al Statelor Unite al Americii a anuntat in aceasta seara ca internationalul mexican, Rafa Marquez, este unul dintre cei 22 de oameni sanctionati pentru posibile legaturi cu traficul de droguri!

Trezoreria a emis un comunicat in care a anuntat ca va sanctiona si 43 de entitati din Mexic, inclusiv un club de fotbal si un casino. Sanctiunile sunt rezultatul unei investigatii cu o durata de mai multi ani asupra unei organizatii condusa de Raul Flores Hernandez. Este cea mai mare operatiune de cercetare a unei organizatii de trafic de droguri facuta vreodata!

Rafa Marquez a jucat la FC Barcelona si New York Red Bulls si care evolueaza in acest moment la clubul Atlas din Guadalajara, el fiind si capitanul nationalei Mexicului, conform sport.ro. Guvernul american a facut referire la Marquez si la cantaretul Julio Cesar Alvarez, cunoscut mai bine sub numele de Julion Alvarez, ca persoane cu o relatie de lunga durata cu Flores Hernandez ce "s-au comportat ca persoane paravan pentru el si organizatia sa si au detinut bunuri pentru acesta".