Bărbatul care i-a dat un cap în gură unui poliţist e un cunoscut actor şi prezentator TV / VIDEO

Autor: Cornel Dumitrescu
Publicat: 10-08-2017 23:47

Evenimentul care a şocat o ţară întreagă capătă conotaţii incredibile. Incidentul şocant surprins la târgul care funcţiona ilegal la intersecţia străzilor Năsăud cu Progresului ia amploare.

Vezi mai multe detalii aici: Cristian Boureanu are noi 'adepţi'! Un afacerist s-a BĂTUT cu polițiștii, în București: Pe unul l-a lovit cu capul în gură / VIDEO

În încercarea de a imobiliza un bărbat, pe parcursul acţiunii de dezafectare a târgului care funcţiona ilegal, un poliţist s-a ales cu un cap în gură. Bărbatul care a lovit un poliţist local de la Sectorul 5 este George Robu, cel care a interpretat personajul lui "Nea' Romică", din serialul "Vacanţa Mare". De asemenea, George Robu a fost prezentator al emisiunii "Viaţa Satului". A fost nevoie de intervenţia mai multor agenţi pentru a-l pune la pămînt pe agresor, conform observator.tv.

Citește și: Dragoș Pătraru și Starea Nație pleacă de la Digi24! Cu ce altă televiziune a încheiat contract

Bărbatul a fost predat Poliţiei Naţionale pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, pe titularul unor multiple încălcări ale legii, respectiv, ale normelor privind disciplina în construcţii, protecţia mediului şi practicarea unui comerţ civilizat.